2014. június 25., szerda

Szolgálat és játék (8)


Sokáig aludtam, Melinda nem keltett fel. 10 óra lehetett. Kimentem a mosdóba, kicsit rendbe szedtem magam. Belépve a szobámba megpillantottam a fotelben valamit. Egy cetlit és egy ruhát. A cetlin ez állt:
"Nagy a rendetlenség Pen. Egy igazi nő rendben és tisztaságban tartja a házat. Te már igazi nő vagy, ezért ez a te feladatod lesz. Minden rosszban van valami jó. Azt akarom, hogy ebben a szettben takaríts. Remélem tetszik. Puszi :)"

A ruha pedig így nézett ki:


Nagyon szexi ruha volt, azonnal készülődni kezdtem. Vettem egy forró zuhanyt. Erős, kurvás smink, majd felvettem ezt a gyönyörű french maid szettet. Egyszerűen imádtam!

A nappaliba mentem, de senki. Melit kerestem. Nem volt a szobájában, nem hallottam sehol sem hangokat...Már azt hittem egyedül vagyok, amikor a konyhába belépve megpillantottam Melit. Sosem szokott itt reggelizni. Mindegy, egymásra mosolyogtunk, én köszöntem, ő pedig végigmért. Mutatta az ujjával, hogy menjek oda. Odasétáltam, megálltam előtte, amikor mutatta az ujjával, hogy forduljak meg. Megfordultam. Mutatta, hogy még egyszer. Tipegtem egy kört ismét. Amikor háttal voltam neki, akkor hirtelen felállt, megmarkolta fenekemet (ami nem volt nehéz, egy ekkora szoknyában), majd szorosan magához ölelt. A fülembe súgta:
-" Nagyon szexi kis dög lettél Pen. Ha szépen takarítasz, akkor megjutalmazlak."

Beleremegett a testem. Rácsapott a popsimra, és utasított arra, hogy főzzek neki egy kávét. Kávéfőzés közben én is bekaptam néhány falatot, majd nekiláttam a nagy takarításnak. Porszívózás, felmosás, portörölgetés. Nagy ház, nagy munka, de élveztem. A sok tükör miatt volt igazán élvezetes. Ahányszor magamat láttam, csak arra gondoltam: szexi kis ribanc vagyok. És tényleg az voltam. Volt, hogy pózoltam tükör előtt. Volt, hogy táncoltam tükör előtt. Melinda néhányszor rám pillantott, hogy mindent jól csinálok-e és volt, amikor a pózolást vagy a táncolást látta. Nevetett. Nevettünk. Boldog és izgatott voltam. Végre találtam egy olyan nőt, akinek tetszem.

Kisebb pihenők után a fürdőszobákban is végeztem, amikor Meli hívott. A nappaliban volt. Nagy ablakok, világos belső, tágas tér. A fotelben ült, portörlő a dohányzóasztalon. Koktélruha volt rajta, és természetesen tűsarkú.
M: " A TV-állvány poros maradt kisasszony. Kérem takarítsa le még egyszer."
Én: Igenis, asszonyom.
Szexi cicusként kezdtem a munkát, nagyon reméltem, hogy a takarítás után jön a jutalom.
Vissza-vissza pillantottam Melire törlés közben. Időközben előkerült egy pálca is, játszott vele.

M: Kisasszony, jöjjön csak ide.
Én: Igenis, asszonyom.
M: Maga igencsak kirívóan öltözködik kisasszony. Mindenhol így takarít?
Én: Nem asszonyom, csak itt.
M: Meg kell hagyni, jól áll magának.
Én: Köszönöm szépen.
M: Lépjen még közelebb.

Előreléptem, közel hozzá, csak néztünk egymásra. A pálcával elkezdett simogatni, először a combomat. Majd egyre fentebb a szoknyát felhajtotta a pálcával, de nem ért a farkamhoz. Mondta, hogy forduljak meg. Ugyanezt a játékot játszotta a popsimmal is, néha-néha egy finomabbat csapott is a pálcával. Ekkor egy kicsit megremegett a fenekem, ami valószínű tetszett neki, mert nevetett. Kézzel is végigsimította a popsimat, majd a pálcával az ánuszomat kezdte izgatni. Ismét megfordultam, majd a farkamat kezdte izgatni. Nem szólalt meg, csak intett, hogy hajoljak le. A csokornyakkendőmet megragadta, majd letérdeltetett. Már nagyon vártam a felcsatolhatós felbukkanását, de végre most bekövetkezett ez. Egy lila színű műfarok lett hirtelen a kezemben, nagyobb volt, mint az eddigi. Meli hangosan nevetett, megigazította a hajamat, én mélyen a szemébe néztem, ő pedig rásegített a farokra a kezével. Gyakorlott voltam már orális témában, hosszasan szoptam és nagyon élveztem. Volt, hogy Meli felállt, a kezemet leengedtem, ő coffba fogta a hajamat és megdugta a vörös rúzsos számat. Hol lassan, hol gyorsan. Ő irányított, én voltam a rossz vagy jó french maid CD, akire szex várt, akit meg kellett dugni. Ez is következett.
Leült a fotelbe, levettem a tangám és beleültem a farkába, lovagoltam, közben csókolóztunk, paskolta a popsim. Nagyon pornós volt a jelenet, mindketten élveztük. Utána felálltunk, a komódhoz kísért, ráhajoltam, nagy terpesz és a következő pillanatban már bennem volt a lila csoda. Megmarkolta mindkét kezemet és azzal húzta magát erőteljesen, így  mélyebbre és mélyebbre hatolt belém.

Fantasztikus szexben volt részem, aminek nagy élvezés lett a vége. Arra gondoltam, hogy sokszor szeretnék még takarítani, ha ezt kapom utána...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése